neljapäev, 2. aprill 2020

Märjamaa Valla Raamatukogu laenutustingimused


Alates 6. aprillist saab Märjamaa valla raamatukogudes inimkontaktivabalt laenutada AINULT eelnevalt tellitud või reserveeritud raamatuid. Lugejatel puudub juurdepääs teenindusaladele, seetõttu kohapeal raamatute laenutussoove esitada ei saa. Ajakirju välja ei laenutata. Avaliku Internetipunkti teenuseid (sh arvutite kasutamist tasuliste teenuste tegemiseks) ja raamatukogudevahelist laenutust ei teostata. Piirangud kehtivad kuni eriolukorrast tingitud uute korraldusteni.
Märjamaa raamatukogus saab raamatuid ette tellida või reserveerida:
* e-teeninduses raplamaa.webriks.ee;
* telefonide 482 1346 (põhikogu), 482 1181 (lasteosakond) teel võetakse tellimusi vastu raamatute väljastamise kellaaegadel.
Tellimuse täitmisest teavitatakse tellijat telefoni või e-posti teel ja antakse teada raamatute kättesaamise kuupäev.
Raamatute väljastamine toimub kontaktivabalt raamatukogu sissepääsu (raamatutagastusautomaadi) juurde paigaldatud riiulilt E, R 11.00- 14.00 ja K 15.00- 18.00, arvestades hetkel kehtivate liikumisreeglitega.

Raamatute laenutustähtajad on pikendatud mai lõpuni, viiviseid eriolukorra kehtimise ajal ei lisandu ning raamatud võivad jääda lugeja kätte eriolukorra lõpuni või kuni uute korralduste kehtestamiseni. Vajadusel saab raamatuid tagastada raamatutagastusautomaadi kaudu ja ohutuse tagamiseks kõik tagastatud raamatute kaaned puhastatakse võimalusel desinfitseeriva vahendiga.